طرز تهیه سالاد اسفناج مجلسی با طعم بسیار عالی
- شناسه خبر: 8114
- تاریخ و زمان ارسال: 18 مهر 1401 ساعت 17:13
آوای اقتصاد به نقل از فرادید، سالاد یکی از مواد غذایی است که در کنار غذای اصلی یا به عنوان یک وعده غذای سبک سرو میشود.
در این گزارش تهیه سالاد اسفناج مرحله به مرحله آموزش داده میشود.
مواد لازم برای ۴ نفر
اسفناج۳ پیمانه
دانه انار۱ پیمانه
پرتقال۱ پیمانه
مغز گردو⅓ پیمانه
پنیر گیاهی۵۰ گرم
مواد لازم برای سس
رب انار۲ قاشق غذاخوری
سرکه۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
طرز تهیه سالاد اسفناج
مرحله اول: برای تهیه سالاد اسفناج خوشمزه و رژیمی در ابتدای کار اسفناج را شسته و درون آبکش قرار میدهیم تا آب اضافی اش کاملا خارج شود. حالا اسفناجها را بدون خرد کردن درون ظرف مورد نظرمان قرار میدهیم.
مرحله دوم: در این مرحله پوست اولیه و نازک پرتقال را کاملا جدا کرده، سپس فیلههای آنرا به صورت مکعبی خرد میکنیم. حالا فیلههای پرتقال را به همراه دانههای انار درون کاسه روی برگهای اسفناج میریزیم.
مرحله سوم: در این مرحله مغز گردو را به صورت نگینی متوسط خرد کرده و به صورت پخش درون کاسه روی برگهای اسفناج میریزیم. حالا پنیر گیاهی را به صورت مکعبی متوسط خرد کرده و روی مواد سالاد قرار میدهیم.
مرحله چهارم: حالا به سراغ درست کردن سس سالاد میرویم، برای این منظور رب انار، سرکه، روغن زیتون را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه درون یک کاسه مناسب ریخته و به خوبی مخلوط میکنیم تا سس کاملا ترکیب شود.
مرحله پنجم: در این مرحله سس را به صورت پخش روی مواد سالاد ریخته و آنرا با دو قاشق به خوبی زیر و رو میکنیم تا سس به خورد مواد برود. در نهایت سالاد را به عنوان یک میان وعده یا به همراه غذا سرو میکنیم. نوش جان.