قهوه دم سرد چیست؟
- شناسه خبر: 13718
- تاریخ و زمان ارسال: 19 آذر 1401 ساعت 16:12
به گزارش آوای اقتصاد و به نقل از مجله سلامت:
در سال های اخیر قهوه دَمِ سرد یا همان کلد برو محبوبیت زیادی در میان افراد به دست آورده است. به جای اینکه برای بیرون کشیدن طعم و کافئین موجود در دانه های قهوه از آب داغ استفاده شود، قهوه سرد به مدت ۱۲ الی ۲۴ ساعت در آب سرد می ماند تا دم بکشد. این روش باعث می شود طعم نوشیدنی شما نسبت به قهوه داغ تلخی کمتری داشته باشد. با اینکه بیشتر تحقیقات انجام شده مزایای قهوه ای که با آب داغ دم کشیده را بررسی کرده اند اما قهوه دم سرد هم می تواند مزایای مشابهی داشته باشد.
در ادامه سعی می کنیم برخی از این مزایا را با هم مرور کنیم.
-
ممکن است متابولیسم بدن شما را افزایش دهد:
کافئین موجود در قهوه دم سرد می تواند تعداد کالری هایی که در حالت استراحت سوزانده می شود را بیشتر کند. همین امر موجب می شود فرد راحت تر وزن کم کند یا وزنش را در همان حالت قبلی نگه دارد.
همچنین بخوانید: فواید مصرف روزانه قهوه
-
ممکن است حس و حال شما را بهبود ببخشد:
نوشیدن قهوه دم سرد می تواند حس و حال شما را بهبود ببخشد، خطر افسردگی را کاهش دهد و عملکرد مغز را بهبود ببخشد.
مصرف منظم قهوه دم سرد می تواند سلامت قلب شما را بهبود ببخشد. با اینحال مصرف کافئین در افرادی که فشار خون کنترل نشده دارند باید محدود شود.
-
می تواند خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را کاهش دهد:
مصرف منظم قهوه دم سرد می تواند سطح قند خون شما را ثابت نگه دارد و خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را کاهش دهد.
-
می تواند خطر ابتلا به بیماری های پارکینسون و آلزایمر را کاهش دهد:
قهوه دم سرد در برگیرنده ترکیباتی همچون فنیلیندنها و نیز ترکیبات Harman و nonharman است. این موضوع به مغز کمک می کند از خود در برابر بیماری های مرتبط با سن محافظت کند.
-
قهوه دم سرد برای معده بهتر از قهوه داغ است:
اگرچه اسیدیته قهوه دم سرد و دم گرم تفاوت چندانی ندارد اما قهوه دم سرد دربرگیرنده ترکیباتی است که از معده در برابر این اسیدیته محافظت می کند. همین امر باعث می شود رفلاکس اسید و سایر نشانه ها در این شرایط کمتر باشد.
-
به شما کمک می کند بیشتر عمر کنید:
با اینکه قهوه دم سرد دربرگیرنده آنتی اکسیدان های کمتری نسبت به قهوه دم گرم است اما سرشار از ترکیباتی است که فعالیت آنتی اکسیدانی بالایی از خود نشان می دهند. آنتی اکسیدان به پیشگیری از بیماری هایی که می تواند طول عمر افراد را کاهش دهد کمک می کند.
-
محتوای کافئین مشابهی با قهوه دم گرم دارد:
قهوه دم سرد و دم گرم کافئین مشابهی دارند. با اینحال اگر قهوه دم سرد را بدون رقیق کردن بنوشید دو برابر کافئین بیشتری در اختیارتان می گذارد.
-
روش تهیه بسیار اسانی دارد:
اگرچه آماده کردن قهوه دم سرد نسبت به قهوه دم گرم کمی زمانبر است اما تهیه آن در خانه بسیار ساده است. قهوه را با آب سرد ترکیب کنید و اجازه دهید ۱۲ الی ۲۴ ساعت بماند. سپس آن را صاف کنید و به هنگام نوشیدن به نسبت یک به یک با آب رقیق کنید.