به گزارش آوای اقتصاد و به نقل از آفتابنیوز :سیاوش فاضلیان درخصوص اهمیت مصرف میانوعده و تفاوت آن با ریزهخواری، اظهار کرد: افراد باید تعداد وعدههای غذایی خود را افزایش داده و درمقابل حجم غذای مصرفی در این وعدهها را کاهش دهند بنابراین توصیه میشود افراد در طول روز پنج تا شش وعده غذایی داشته باشند که این وعدهها صبحانه، میان وعده صبح، نهار، عصرانه، شام و قبل از خواب هستند.
این متخصص تغذیه در چهارمحال و بختیاری افزود: مصرف میانوعدهها در طول روز موجب میشود انسان در وعدههای اصلی غذا یعنی صبحانه، نهار و شام میل کمتری برای خوردن غذا داشته باشد اما اگر شخص در طول روز مصرف میانوعده نداشته باشد در سه وعده اصلی حجم بسیار زیادی غذا استفاده میکند و درنتیجه مقدار بالایی کربوهیدرات، چربی، پروتئین و… وارد بدن او میشود و همین موضوع فرد را به مشکلات گوارشی دچار میکند و یا احتمال دارد بدن شخص با بیماریهای مرتبط با مقاومت به انسولین مانند دیابت درگیر شود.
وی ادامه داد: مصرف منظم میانوعدهها از بالا رفتن سریع قندخون در افراد پیشگیری میکند همچنین هضم و جذب غذا در بدن به راحتی انجام میشود، اگر افراد در طول روز از میانوعدههای سالم مانند میوه و سبزیجات استفاده کنند ویتامینها، مواد معدنی و فیبر لازم بدن خود را نیز تامین میکنند.