طرز تهیه ۷ خوردنی خوشمزه با توت‌فرنگی که نباید از دست بدهید

به گزارش آوای اقتصادو به نقل از دیجی مگ،برای استفاده از خواص سلامتی این میوه می‌توانید آن را به صورت خام مصرف کنید یا آشپزی با توت‌فرنگی را امتحان کنید.از توتفرنگی میتوانید در تهیهی سالاد استفاده کنید یا در کنار پنکیک و بهعنوان صبحانه مصرف کنید، در کنار لیوان شربت قرارش دهید یا یک تارت خوشمزه بپزیدحتی میتوانید آنها را در فریزر قرار دهید و برای خنک شدن نوشیدنیها، به جای قالب یخ، از توتفرنگی یخ زده استفاده کنید.

۱. مربای توتفرنگی

آشپزی با توت‌فرنگی - مربا

برای تهیه‌ی مربا با توت‌فرنگی باید نیم کیلوگرم توتفرنگی را با دو سوم فنجان شکر در یک تابه ریخته و با هم مخلوط کنیدیک سیب بزرگ را پوست کنده و روی توتفرنگیها رنده کنیدمخلوط را روی حرارت متوسط قرار دهید تا شکر در آب میوهها حل شودسپس اجازه دهید تا مخلوط میوهها بین ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزند تا مربا غلیظ شوددر این مرحله ۱ قاشق غذاخوری آب لیموی تازه را به ترکیب اضافه کرده و هم بزنیدمربا را در شیشه بریزید و در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.

۲. بستنی توتفرنگی

آشپزی با توت‌فرنگی - بستنی

نیم کیلو توتفرنگی را بشویید و از کاسبرگ جدا کنید، سپس به قطعات نیم سانتی‌متری خرد کنیدنیمی از توتفرنگیها را در مخلوط کن ریخته و به پوره تبدیل کنید.

در یک قابلمه ۲ فنجان خامه، ۱ فنجان شکر و ۱ فنجان شیر را بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهیدهمان‌طور که قابلمه در حال گرم شدن است مواد را هم بزنید تا با هم ترکیب شوندوقتی شکر کاملا حل شد مخلوط را در یک کاسهی بزرگ بریزید و پورهی توتفرنگی را به آن اضافه کنیدروی کاسه را بپوشانید و در یخچال بگذارید تا حسابی خنک شود.

وقتی مواد کاملا خنک شدند توتفرنگیهای باقیمانده را که خرد کردهاید به آن اضافه کنیدمواد را در دستگاه بستنیساز بریزید و طبق روش استفادهای که در دفترچهی راهنمای دستگاه نوشته شده است عمل کنید تا بستنی آماده شوداگر دوست دارید قطعات توتفرنگی در بستنی سالم بمانند میتوانید آنها را در آخرین مراحل تهیهی بستنی به مواد اضافه کنیدبستنی را در ظرف در دار بریزید و حدود ۲ ساعت در فریزر قرار دهید تا آمادهی مصرف شود.

۳. نوشیدنی توتفرنگی

آشپزی با توت‌فرنگی - نوشیدنی

۴ فنجان آب را با ۱ فنجان شکر مخلوط کنید و آن‌قدر هم بزنید تا شکر حل شود. ۶ فنجان توتفرنگی خرد شده را در غذاساز یا مخلوط کن بریزید و پوره کنیدمخلوط آب و شکر و پورهی توتفرنگی را با ۱ فنجان آب لیموی تازه مخلوط کنیدترکیب به دست آمده را در یخچال قرار دهید تا خنک و آمادهی مصرف شود.

۴. سالاد توتفرنگی

آشپزی با توت‌فرنگی - سالاد

این سالاد بهاری در ۱۰ دقیقه آماده میشودبرای تهیهی آن باید توتفرنگی، گوجه، کمی ریحان و آووکادو را خرد کرده و با هم مخلوط کنیدبه مخلوط کمی مغزهای بوداده اضافه کرده و مقداری هم پنیر موزارلای تازه روی سالاد بریزیدسپس کمی سرکهی بالزامیک به سالاد اضافه کرده و هم بزنیدسالاد شما آماده است.

۵. کوکی توت‌فرنگی

آشپزی با توت‌فرنگی - کوکی

با این روش میتوانید در عرض ۱۵ دقیقه یک ظرف بزرگ کوکی خوشطعم توتفرنگی بپزیددر یک کاسهی بزرگ تخممرغ، آب، روغن و وانیل را با هم مخلوط کنیدآرد و بکینگپودر را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.

کوکی توتفرنگی را میتوانید تا ۳ ماه در فریزر نگهداری کنید.

حالا توتفرنگیهای خرد شده را به مواد اضافه و مخلوط کنیدبا کمک یک قاشق خمیر را به صورت گلوله گلوله و با فاصله در سینی فر بگذارید و به مدت ۱۵ دقیقه در فر ۳۵۰ درجهی سانتی‌گراد قرار دهید.

۶. سس توتفرنگی

آشپزی با توت‌فرنگی - سس

سس توتفرنگی را میتوانید بهراحتی در خانه تهیه کنید و روی پنکیک، بستنی یا کیکهای مختلف بریزیدبرای تهیهی این سس به نشاستهی ذرت، آب لیموی تازه، کمی شکر و توتفرنگی تازه نیاز داریدنشاستهی ذرت را در کمی آب حل کنید، به شکلی که مخلوطی یکدست داشته باشیدمخلوط را همراه با توتفرنگی، شکر و آب لیموی تازه در یک قابلمه ریخته، روی حرارت قرار دهید و با کمک یک قاشق چوبی توتفرنگیها را کمی له کنیداجازه دهید تمام مواد حدود ۵ دقیقه با هم بپزند و غلیظ شوندقابلمه را از روی شعله برداشته و پس از خنک شدن مواد،‌ آن را در یک ظرف در دار ریخته و در یخچال قرار دهید.

۷. دسر توت‌فرنگی

آشپزی با توت‌فرنگی - دسر

برای تهیه‌ی دسر توت‌فرنگی باید توت‌فرنگی‌های رسیده، سفت و درشت را بشویید و اجازه دهید کاملا خشک شوند. کمی چیپس شکلات را در یک کاسه‌ ریخته و روی آب در حال جوش قرار دهید تا به مرور آب شوند. هر چند دقیقه یک بار شکلات‌ها را هم بزنید. توت‌فرنگی‌ها را در شکلات آب شده بزنید، به شکلی که فقط قسمت کاسبرگ و اطراف آن بدون شکلات بماند. توت‌فرنگی‌های شکلاتی را روی کاغذ روغنی چیده و در یخچال قرار دهید تا خود را بگیرد.

انتهای پیام/+