قیمت نان در تهران ثابت ماند
رئیس اتحادیه نانوایان سنگکی درخصوص افزایش نرخ نان سنگک در تهران اظهار داشت: "اتحادیه جلسه‌ای با استانداری برگزار کرده است، اما هنوز تصمیمی در این زمینه اتخاذ نشده است. با این حال، نرخ نان در ۱۵ تا ۲۰ استان دیگر افزایش یافته است."

قیمت نان در تهران ثابت ماند

به گزارش آوای اقتصاد; نان، که بیش از ۴۵ درصد از کالری روزانه ایرانیان را تأمین می‌کند، به‌عنوان یک قوت غالب از سال گذشته مورد مناقشه قرار گرفته است. نانوایان معتقدند که هزینه‌های تمام‌شده تولید نان نسبت به قیمت تعیین‌شده، بالاتر است.

اینک مجدداً بحث تغییر نرخ نان سنتی در کانون توجه قرار دارد. پیش‌تر، محمد علی‌مهری، معاون امور اقتصادی استانداری تهران، در مصاحبه‌ای با خبرنگار مهر در پاسخ به این سؤال که آیا نرخ نان در تهران تغییر خواهد کرد، تصریح کرده بود که هنوز تصمیمی در این زمینه اتخاذ نشده است.

در حالی که نرخ نان در برخی استان‌ها افزایش یافته، در برخی محله‌های تهران نیز نانوایان اقدام به افزایش قیمت کرده‌اند.

محمد سلیمانی، رئیس اتحادیه نانوایان سنگکی، درباره افزایش نرخ نان سنگک گفت: “اتحادیه نشستی با استانداری تهران برگزار کرد، اما هنوز تصمیمی در خصوص تغییر قیمت اتخاذ نشده است.”

او همچنین به وضعیت سایر استان‌ها اشاره کرده و گفت: “در بین ۱۵ تا ۲۰ استان، از جمله اصفهان، اردبیل و لرستان، نرخ نان سنگک بین ۲۰ تا ۳۰ درصد افزایش یافته است.”

انتهای پیام/+