پرابوو سوبیانتو، رئیس‌جمهور منتخب اندونزی، قصد دارد در پنج سال آینده مناطق کاشت محصولات غذایی را به میزان سه میلیون هکتار گسترش دهد. این اقدام به منظور کشت محصولات اصلی در چارچوب یک برنامه خودکفایی غذایی انجام می‌شود.

اندونزی به دنبال راه‌های جدید برای تأمین امنیت غذایی

به گزارش آوای اقتصاد; پرابوو سوبیانتو، که در انتخابات ریاست‌جمهوری فوریه پیروز شد، متعهد است که پس از روی کار آمدن خود در ۲۰ اکتبر، در چهار سال آینده به خودکفایی غذایی دست یابد.

داده‌های دولتی اندونزی نشان می‌دهد که در حال حاضر این کشور ۷.۴ میلیون هکتار زمین کشاورزی دارد که ۸.۵ درصد نسبت به ۸.۰۸ میلیون هکتار در سال ۲۰۱۵ کاهش یافته است. این کاهش به دلیل تبدیل زمین‌ها برای مناطق مسکونی و صنعتی رخ داده است.

معاون وزیر کشاورزی اندونزی اعلام کرد که پرابوو می‌خواهد این وسعت را به میزان ۳ میلیون هکتار، تقریباً به اندازه بلژیک، برای کشت برنج، ذرت و سویا افزایش دهد. او افزود که ایجاد مزارع جدید برنج برای تضمین آینده ضروری است و در حال حاضر برنامه‌ریزی برای ۳ میلیون هکتار زمین‌های کشت جدید در حال انجام است.

او تصریح کرد که این افزایش زمین‌ها به معنای پاکسازی سه میلیون هکتار از جنگل‌های بکر نیست و می‌توان زمین‌های باتلاقی را به شالیزار تبدیل کرد. اندونزی در اوایل سال جاری حدود ۱۰۰ هزار هکتار از باتلاق‌های استان سوماترای جنوبی را به مزارع برنج تبدیل کرده تا تولید برنج خود را افزایش دهد.

تولید برنج اندونزی در سال جاری به ۳۰.۸۶ میلیون تن پیش‌بینی شده که برای تأمین کل تقاضای برآورد شده ۳۱.۲۱ میلیون تن کافی نیست. به همین دلیل، جاکارتا ۳.۶ میلیون تن سهمیه واردات برنج را برای سال ۲۰۲۴ تصویب کرده است.

انتهای پیام/+