به گزارش آوای اقتصاد; طی روزهای اخیر، قیمت گوشت قرمز اعلام شده است و به گفته منصور پوریان، رئیس شورای تامین دام کشور، قیمت گوشت گوساله و گوسفندی منجمد زیر ۳۰۰ هزار تومان و گوشت گرم به قیمت ۳۸۰ هزار تومان به فروش میرسد.
پوریان با تأکید بر ثبات نسبی بازار و عدم وجود قیمتهای چشمگیر، افزود که با توجه به افزایش هزینه تولید گوشت داخلی، قیمت دام زنده در محدوده ۲۵۰ تا ۲۶۰ هزار تومان و قیمت گوساله با احتساب نژاد و کیفیت در محدوده ۱۷۰ تا ۱۹۵ هزار تومان قرار دارد. همچنین، قیمت گوشت گوسفندی تولید داخل بیش از ۵۰۰ هزار تومان و گوساله بالای ۴۵۰ هزار تومان است.
وی در پاسخ به این سوال که آیا در کنار این ثبات میتوانیم شاهد کاهش قیمت نیز باشیم، گفت: کاهش قیمت تابع هزینه است. تولید در ایران با کشورهای دیگر تفاوت دارد. کشورهایی مانند ارمنستان، گرجستان و روسیه که از آنها گوشت وارد میشود، به دلیل شرایط اقلیمی و مرتعی مناسب، هزینههای تولید پایینی دارند. اما در ایران به دلیل اقلیم خشک و کمبود مراتع، تولید بیشتر وابسته به نهادههای دامی است.
با توجه به اعلام قیمتها، سری به مغازهها زدهایم تا قیمتهای گوشت را بررسی کنیم. مغازهها چندان شلوغ نبودند و این موضوع نشاندهنده آرامش بازار است. قیمتها در مغازههای حوالی خیابان بهشتی به شرح زیر است: