به گزارش آوای اقتصاد; مقایسه وضعیت صادرات و واردات میان ایران و عمان نشان میدهد که ایران میتواند تأمینکنندههای مؤثری برای بسیاری از محصولات غذایی عمان باشد؛ اما در حال حاضر، سهم کمی از واردات عمان را به خود اختصاص داده است.
در گروههای کالایی زیرمجموعه محصولات غذایی، محصولاتی مانند «سبزیجات، نباتات، ریشه و غدههای زیرخاکی خوراکی» و «میوههای خوراکی»، «پوست مرکبات یا پوست خربزه و مشابه» وجود دارند که هرچند ناچیز، نسبت به سایر گروههای صنایع غذایی عملکرد بهتری در صادرات به عمان داشتهاند.
این ارقام نشاندهنده فرصتهای توسعه صادراتی ایران در بخش مواد غذایی است. با این حال، برای بهرهبرداری بهتر از این فرصتها، لازم است بخشهایی که ایران در آنها مزیت رقابتی دارد شناسایی شوند و پتانسیل صادراتی به عمان در این حوزهها بهطور دقیق مورد ارزیابی قرار گیرد.