در مقابل، قیمت مواد غذایی روند افزایشی داشت و نرخ تورم آن از ۳.۲درصد به ۳.۸ درصد رسید. بیشترین افزایش قیمت در این بخش مربوط به سبزیجات تازه، گوشت گاو، قهوه و چای بود. هزینه سفرهای توریستی نیز با رشد ۶.۷ درصدی نسبت به سال قبل افزایش یافت. شاخص قیمت مصرف‌‌‌کننده‌(CPI) در ماه آوریل نسبت به ماه مارس ۰.۱درصد کاهش یافت. این نخستین کاهش ماهانه طی چهار ماه گذشته است، در حالی که پیش‌‌‌بینی‌‌‌ها حاکی از کاهش ۰.۲ درصدی بود.

تورم پایین آوریل ۲۰۲۵ در پی حذف مالیات کربن بر مصرف‌‌‌کنندگان اتفاق افتاد. نخست‌‌‌وزیر «مارک کارنی» پیش از انتخابات اخیر که حزب لیبرال برای چهارمین دوره متوالی پیروز شد، این مالیات را لغو کرد. حذف این مالیات، تاثیر مستقیم بر کاهش هزینه انرژی داشت و در کنار کاهش جهانی قیمت نفت، منجر به افت قابل توجه شاخص قیمت مصرف‌‌‌کننده شد.

با وجود کاهش نرخ تورم کلی، نرخ تورم هسته که تغییرات قیمت را بدون در نظر گرفتن اجزای پرنوسان مانند غذا، انرژی و بهره وام‌‌‌های مسکن می‌‌‌سنجد به ۲.۵درصد در آوریل افزایش یافت(در مقایسه با ۲.۲ درصد در مارس). حتی شاخص CPI تعدیل‌‌‌شده که یکی از معیارهای ترجیحی بانک مرکزی کاناداست، با افزایشی غافل‌‌‌گیرکننده به ۳.۱ درصد رسید که بالاترین رقم در دو سال اخیر محسوب می‌شود. میانگین متحرک سه‌‌‌ماهه شاخص‌‌‌های هسته نیز به ۳.۴ درصد صعود کرد.

بانک مرکزی کانادا در ماه آوریل به دلیل عدم قطعیت در سیاست‌های تجاری دولت آمریکا، روند کاهش نرخ بهره را متوقف کرد. اما با توجه به تضعیف بازار کار و افت تورم، اقتصاددانان پیش‌‌‌بینی می‌‌‌کنند که در نشست بعدی بانک مرکزی در ۴ ژوئن، کاهش نرخ بهره از سر گرفته شود. در مجموع، کاهش نرخ تورم در آوریل ۲۰۲۵ نشانه‌‌‌ای از کاهش فشارهای قیمتی در اقتصاد کاناداست؛ هرچند تورم همچنان بالا باقی مانده‌‌‌اند و این موضوع چالشی جدی برای سیاستگذاران بانک مرکزی ایجاد می‌‌‌کند که بین نشانه‌های ضعف اقتصادی و عوامل تورم‌‌‌زا توازن برقرار کنند.