کشاورزی
به دنبال استفاده از مواد شیمیایی مضر در «کشاورزی صنعتی» که به نابودی تنوع زیستی منجر می‌شود، این نوع از کشاورزی، نمادی از تخریب محیط‌زیست شناخته می‌شود. «پیتر گرونوالد»، نویسنده و محقق در گزارشی، چالش‌های آینده جهان برای تامین غذا را بررسی کرده و در نهایت با «کشاورزی صنعتی» که مزیت انکار ناپذیر آن «تولید انبوه غذا در سطح محدودی از زمین» است، روبه‌رو شده است.

«کشاورزی صنعتی»؛ راه‌حلی اجتناب‌ناپذیر برای بحران غذایی آینده

به گزارش آوای اقتصاد

انتهای پیام/+